Header foto

Snertwandeling nieuwe stijl

Voor een héél goed begin van 2016!

In het eerste clubblad van dit jaar heeft de activiteitencommissie aan u gevraagd hoe we de snertwandeling nieuwe stijl in kunnen vullen. Omdat geen enkele reactie is ontvangen, is de activiteitencommissie zelf maar eens rond de tafel gaan zitten. Besloten is de wandeling niet meer in Oostkapelle te houden. Een belangrijke reden is dat soms, afhankelijk van het weer, er nogal wat complicaties waren met de tijdelijke 'horeca'-voorziening. Een ander minpunt is dat begin en eindpunt van de route ver uit elkaar liggen, zodat, om weer bij de auto te komen, de route dus tweekeer moet worden afgelegd. Door voor het Clubgebouw in Wilhelminadorp te kiezen zijn deze bezwaren opgelost.

Datum: zondag 3 januari 2016
Tijd: 11.00 uur
Locatie: Clubterrein Wilhelminadorp

Parkeren kunt u op ons terrein op de Wilhelminapolder. Van hieruit gaan we met de honden aangelijnd een wandeling maken door de prachtige Wilhelminapolder richting de Oosterschelde. Bij het Goese Sas kunnen de honden los lopen. Vanaf het Katse veer gaan we door de polder terug naar onze locatie in Wilhelminadorp. Voor jonge en oudere honden is er een kortere route bedacht, zodat iedereen mee kan doen
LET OP! Er zijn stukjes bij waar wij van vinden dat de honden niet los kunnen lopen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u dit wel doet.

Na de wandeling ontvangt u in ons clubgebouw een gratis kopje koffie/thee. Ook zal er in de kantine (tegen een kleine vergoeding) het nodige aan versnaperingen te verkrijgen zijn zoals:

Erwten- en groentesoep,
Broodjes ham, kaas, kroket, frikandel ect.,
Frietjes,
Chocomel (met slagroom), frisdrank, bier, koffie en thee.

Voor iedereen die de wandeling meegelopen heeft, is er een presentje. Wij hopen dat veel leden aanwezig zullen zijn.

Activiteiten commissie
KC Zeeland